Viziunea mea asupra dimineții noastre

large

E la fel. E la fel ca într-o dimineață de-a ta. Numai că e a noastră. Și e diferită. Te-ai trezit acum ceva vreme și ai schimbat-o. Și nu te-ai trezit, așa, pur și simplu. Zâmbeai. Zâmbeai cu ochii. Zâmbeai cu mine. Zâmbeai verde. Iar tu m-ai trezit de data asta strângându-mă în brațe. Aveai mâinile tale mari încolăcite în jurul meu, parcă eram acasă, căci acasă e un sentiment, nu-i un loc. Era acasă. M-am trezit de data asta acasă, în dimineața noastră. Și m-ai sărutat pe frunte. Mai dulce și mai apăsat decât oricând. Ne-am iubit. Ne-am amestecat. Ne-am șifonat. Și m-ai ținut din nou strâns în brațe.

Am stat așa ore întregi. Eu cu capul pe pieptul tău cât mai aproape de inima ta de înger. Să o aud aritmic cum bate, să-ți simt aerul ieșind din plămâni. Iar tu pieptănându-mi părul cu degetele-ți lungi. Râdeam. Povesteam. Eram noi. Noi în dimineața noastră.

Pentru prima dată, cu mișcări line și ușoare, grijulii te-ai strecurat de sub brațele mele și te-ai dus să faci cafeaua. Încă îmi zâmbeai. Și acum, după atât timp, tot aș mai vrea să mă mai furișez câteodată să te văd cum o prepari, deși aș putea să reproduc cu ușurință tot procedeul. Încă are un iz de magie. Încă mă fascinează. Lucrul ăsta nu s-a schimbat. A! Și cănile. A ta, albă, simplă, a mea, portocalie. Iar gustul… N-ar mai exista dimineață fără gustul tău de cafea. E perfectă.

Apari la fel de meticulos înapoi în cameră cu cele două căni de cafea aburinde în mână. Eu, la fel, rămân învelită până la gât la căldurică în pătură, iar tu îți începi vestitul ritual matinal. Nu te-ai schimbat. Nici eu nu m-am schimbat. Dar noi da. Iar dimineața e la fel ca una de a ta. Numai că acum e a noastră. E o dimineață fericită de-a noastră. E diferită. E perfectă.

Despre Crina

The words I write are telling my story...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Bloguri, Bloggeri si Cititori
Follow Cuvinte on WordPress.com
%d blogeri au apreciat: